SEO specialist Rotterdam

Ben je op zoek naar een SEO-specialist in Rotterdam om het beste uit je website te halen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met meer dan 5 jaar ervaring creƫer ik online groei voor zowel B2B- als B2C-bedrijven in Rotterdam. Het resultaat is dat bedrijven die hun organische groei aan mij toevertrouwen meer winst halen uit hun website.

Naast zoekmachine optimalisaties geef ik ook trainingen en advies aan bedrijven en online marketingbureaus. Afhankelijk van jouw behoeften bekijken we welke aanpak het beste bij jou past.

Mijn aanpak:

Voordat we beginnen, stellen we duidelijke doelen vast. Op basis van deze doelen ontwikkelen we een op maat gemaakte strategie. De doelstellingen kunnen onder andere zijn: het verhogen van transacties, het vergroten van de omzet of het genereren van meer klikken. Zodra de doelen zijn vastgesteld, gaan we aan de slag. Gedurende het proces zal ik maandelijks rapporteren over de uitgevoerde werkzaamheden en de resultaten delen via een dashboard. Afhankelijk van de omvang van de website kunnen we ook wekelijks of dagelijks contact onderhouden.

De voordelen van een specialist:

Doordat ik mijn volledige werkweek aan SEO besteed, ben ik op de hoogte van alle updates en strategieƫn. Met mijn uitgebreide ervaring kan ik snel kansen identificeren. Door samen te werken met een specialist kun je het maximale uit je organische resultaten..

Freelance diensten:

Je kunt mij al vanaf 1 uur per maand inhuren, zonder langlopend contract. Dit betekent dat je nergens aan vastzit. Wil je meer weten over het benutten van SEO voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met me op via de contactpagina.