SEA specialist Rotterdam

Wil jij meer halen uit je online campagnes en ben je op zoek naar een Search Engine Ads specialist in Rotterdam? Dan ben je hier aan het goede adres. Al meer dan 5 jaar creëer en beheer ik Google Ads campagnes voor B2B & B2C bedrijven in Rotterdam. Het resultaat is dat bedrijven waarvan ik de Ads campagnes beheer meer winst halen uit hun online campagnes

Naast het beheren en creëren van campagnes geef ik ook trainingen en advies aan bedrijven en online marketingbureaus. Afhankelijk van jouw situatie bekijken we welke werkzaamheden het beste bij jou passen.

Plan van aanpak

Voordat er een samenwerking plaats vind moet er eerste een doel worden afgesproken. Op basis van dit doel gaan we kijken wel strategie we inzetten. Enkele doelen kunnen zijn: meer transacties, een hogere omzet of meer klikken. Als het doel afgesproken is kunnen we van start gaan tijdens de werkzaamheden zal ik maandelijks rapporteren wel werkzaamheden er zijn uitgevoerd ook kan ik de resultaten delen of deze laten zien in een dashboard. Afhankelijk van de grote van het account kan er ook wekelijks of dagelijks contact zijn.

Het voordeel van een specialist

Doordat ik heel de werkweek bezig met Google Ads ben ik op de hoogte van alle updates en strategieën daarnaast zie ik door alle ervaring die ik op heb gedaan snel kansen. Vanwege deze redenen haal je met een specialist het maximale uit jouw campagnes.

Freelance

Al vanaf 1 uur per maand kan je mij inhuren zonder lang lopend contract. Dit betekent dat je nergens aan vast zit. Meer weten over het inzetten van Google Ads voor jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via de contact pagina.